Livsmestring

Livsmestring - Belinda Ekornås | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Belinda Ekornås
DIMENSJON
12,52 MB
FILNAVN
Livsmestring.pdf
ISBN
7464754000322

BESKRIVELSE

Ingrid M. Bruun har jobbet som foredragsholder siden 2012, og er i dag en av de mest anerkjente foredragsholderne innen livsmestring og folkehelse. LIVSMESTRING I SKOLEN -Antall barn og unge som sliter øker -Antallet er høyere på videregående enn på ungdomsskolen -Ny kunnskap om utvikling, selvstendighet, sentralnervesystemet -Økt dødelighet blant ungdom -Få gruppetiltak for unge pasienter KTSH Ungdomshelse Kort fortalt - Livsmestring.

Både i opplæringsloven og i Kunnskapsløftets generelle del står det at skolens oppgave er å sette barn og unge i stand til å håndtere livet. Dette er en omfattende oppgave, og skal skolen lykkes krever det at både faginnhold og metode er mangfoldig og sammensatt. Søker må ha minst 3-årig bachelorutdanning eller tilsvarende; Minst ett års relevant yrkespraksis etter fullført utdanning.

RELATERTE BØKER