Jeg forbanner tidens elv

Jeg forbanner tidens elv - Per Petterson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Petterson
DIMENSJON
8,61 MB
FILNAVN
Jeg forbanner tidens elv.pdf
ISBN
9226704875329

BESKRIVELSE

Fra forfatteren av Norges største internasjonale romansuksess noensinne, Ut og stjæle hester. Vinner av Nordisk Råds litteraturpris, Brageprisen og Kritikerprisen. Året er 1989, verden snur, muren faller; i løpet av noen intense høstdager følger vi Arvid Jansen, 37 år. Han skal skilles. Mora hans har fått en kreftdiagnose og reiser brått til Danmark med den gamle ferga Holger Danske. Hun har noe ugjort der. Arvid følger etter henne to dager seinere. Begynnelsen av 70-tallet: Arvid er industriarbeider. Han har proletarisert seg, og i moras øyne forspilt sjansen til et annet liv enn livet hun har hatt. En morgen ser han den unge jenta i den blå frakken på en t-banestasjon. De møtes og de møtes igjen; det er bare du og jeg, sier de til hverandre, bare du og jeg. Og så går tida.

Jeg kjente ansiktet stivne, jeg var tørr i munnen. Om noe... Jeg forbanner tiden selv.

Petterson vokste opp på Veitvet i Oslo og er utdannet bibliotekar Han var på 1970-tallet tilknyttet den norske Ml-bevegelsen og arbeidet i mange år i Tronsmo bokhandel i Oslo. Han bor i dag på et småbruk i Hemnes i Høland. «Jeg forbanner tidens elv» er en roman om å bli rammet av livet.

RELATERTE BØKER