Forurensningsansvaret

Forurensningsansvaret - Hans Chr. Bugge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Chr. Bugge
DIMENSJON
6,68 MB
FILNAVN
Forurensningsansvaret.pdf
ISBN
1844920056215

BESKRIVELSE

Boken er en forkortet utgave av avhandlingen Forurenseren skal betale. Den behandler reglene om økonomisk ansvar etter forurensningsloven, og drøfter ansvar for å forebygge forurensning, reparere en skade som er oppstått, og svare erstatning for forurensningsskade. Har oversikt over forkortelser, internasjonale konvensjoner, forarbeider til lover og andre offentlige dokumenter, dommer, litteraturliste og stikkordregister.

Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Kjøp Forurensningsansvaret fra Norske serier Boken er en forkortet utgave av avhandlingen Forurenseren skal betale. Den behandler reglene om økonomisk ansvar etter forurensningsloven, og drøfter ansvar for å forebygge forurensning, reparere en skade som er oppstått, og svare erstatning for forurensningsskade. - Forurensningsmyndighetene kjører en offensiv linje når forurensningsansvaret skal plasseres, og fremstår som relativt uoversiktlig.

Læringskrav Erstatningsrett . Oversikt over ansvarlig faglærere og faglærere på studieåret Pris: 691,-.

RELATERTE BØKER