Den indre fiende

Den indre fiende - Jan Guillou | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Den indre fiende.pdf
ISBN
2515772800265

BESKRIVELSE

Klokken tre om morgenen slår sikkerhetspolitiet og terrorpolitiet til mot flere familier i en av Stockholms forsteder. Et femtitalls personer blir tatt og transporteres bort. De får ikke vite hva de er mistenkt for. Men neste dag eksploderer nyheten om at "al-Qaida i Sverige" er uskadeliggjort, og at landet er reddet fra den største katastrofen noensinne. Ni personer blir tatt som terrorister. Deretter kommer den store stillheten. Ingen vet hva som skjer i politietterforskningen. Jan Guillou tar her et oppgjør med lovene som påstås å være laget for å beskytte demokratiet, men som skader det betydelig mer enn hva terrorismen gjør.

Neste dag kommer sjokkmeldingen om at al-Qaida i Sverige er uskadeliggjort, og at ni personer er tatt som terrorister. Kjøp 'Den indre fiende' av Jan Guillou fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, Innbundet | 9788281431331 Kjøp 'Den indre fiende' av Jan Guillou fra Norges raskeste nettbokhandel.

Nå har begrepene kommet til heder og verdighet igjen, men denne gang er det ikke kommunistisk propaganda man skal være på vakt mot, men den indre fiende, som er potensielt alle borgere. Kjøp Den indre fiende fra Bokklubber Midt på natten slår politiet til mot flere familier i en forstad utenfor Stockholm. Personene transporteres bort uten at de får vite årsaken til arrestasjonene.

RELATERTE BØKER