Bli opprørt

Bli opprørt Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Bli opprørt.pdf
ISBN
1569689353166

BESKRIVELSE

Denne boken drøfter flere områder der det er faglig uenighet om valg av retning for barnehagefeltet. Barnehagens helhetlige syn på læring kommer ofte i konflikt med en tenkning der den faglige innlæringen blir fremhevet. Dette opprører mange pedagoger. I kjølvannet av dette kommer jakten på det "normale" barnet. Vi har programmer for alt fra atferd til språkstimulering. Bidrar de til at vi leter etter utilstrekkelighet hos barna, i stedet for å se om og hvordan barnas atferd påvirkes av miljøet og personalet? Og hva gjør det med profesjonen hvis alle skal passe inn i samme A4-format? Forfatternes ønske med boken er mer refleksjon hos de ulike partene i feltet.

Hjelp oss å bli bedre. Skriv inn så mange synonymer du klarer til fester, separert med komma Bli opprørt.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788244622691 BLI OPPRØRT. pedagogikk og de pedagogiske bølgene som slår over oss i tide og utide.

RELATERTE BØKER