Bitter seier

Bitter seier - Alf R. Jacobsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf R. Jacobsen
DIMENSJON
6,14 MB
FILNAVN
Bitter seier.pdf
ISBN
7096754859619

BESKRIVELSE

Bitter seier er en intens og levende skildring av et felttog som fanget en hel verdens oppmerksomhet og som fortsatt har en spesiell nimbus i krigshistorien. Ved hjelp av til nå ukjente kilder kaster Alf R. Jacobsen nytt lys over de dramatiske begivenhetene og ruller for første gang opp hele den bitre maktkampen som fant sted bak kulissene i London. Med boken setter forfatteren også et verdig punktum for sin banebrytende serie om det tyske overfallet på Norge våren 1940.

Ved hjelp av til nå ukjente kilder kaster Alf R. Jacobsen nytt lys over de dramatiske begivenhetene og ruller for første gang opp hele den bitre maktkampen som fant sted bak kulissene i London. Alf R.

Jacobsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok | 9788282113533 Burundis regjeringsparti erklærer seier i bittert presidentvalg 25.05.2020.

RELATERTE BØKER