Zulu betyr himmel

Zulu betyr himmel - Mari Maurstad, Helene Uri | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Maurstad, Helene Uri
DIMENSJON
12,76 MB
FILNAVN
Zulu betyr himmel.pdf
ISBN
8745382748741

BESKRIVELSE

Zulu betyr himmel er en bok om Mari Maurstad og barna i Zulufadder, en organisasjon hun startet i 2005. Organisasjonen hjelper i dag nesten tusen foreldreløse barn i Kwazulu Natal - eller Zululand - i Sør-Afrika. Disse barna har mistet sine foreldre i AIDS, en sykdom som er svært utbredt i denne regionen. Dette er en bok som viser at det nytter, at det faktisk går an å gjøre verden til et litt bedre sted.

Derfor er det de røde delene av lyset som når øynene våre om kvelden. Vår Far i himmelen! Lat namnet ditt helgast. Lat riket ditt koma.

Disse barna har mistet sine foreldre i AIDS, en sykdom som er svært utbredt i denne regionen. Zulu betyr himmel er en bok om Mari Maurstad og barna i Zulufadder, en organisasjon hun startet i 2005. Organisasjonen hjelper i dag nesten tusen foreldreløse barn i Kwazulu Natal - eller Zululand - i Sør-Afrika.

RELATERTE BØKER