Tassen får en søster

Tassen får en søster - Eric Hill | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eric Hill
DIMENSJON
8,46 MB
FILNAVN
Tassen får en søster.pdf
ISBN
7438305290443

BESKRIVELSE

Tassens mamma og pappa har en overraskelse til ham: En ny, liten søster!Bli med Tassen og vennene hans når de leker huset rundt med lille Tina, som både er søt, leken ... og ganske rampete! CE-merket: Egnet for barn i alle aldre

229,-Tut og kjør, Tassen! Eric Hill. Søster (i flertall søstre) er avkom av hunnkjønn til sine søsken dersom de har felles mor og far.Om bare en av forelderene er felles, kalles avkommet halvsøster.Hvis en person har fått en søster ved at moren eller faren gifter seg på nytt kalles dette stesøster.For den eldre i søskenflokken, vil en yngre søster ofte bli referert til som lillesøster, og motsatt storesøster hvis ... SØSTER . Hva er en søster? En søster hun er deg umåtelig kjær En glede det er å ha henne nær .

Marit får en søster. Marit får en søster; Tillatt for alle; 21 ... søster.

RELATERTE BØKER