Oppdagelsesreiser

Oppdagelsesreiser - Jean-Francois Mongibeaux | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Francois Mongibeaux
DIMENSJON
5,16 MB
FILNAVN
Oppdagelsesreiser.pdf
ISBN
1112474747277

BESKRIVELSE

Boka inneholder fotografier fra oppdagelsesreiser. Parallell norsk, svensk, dansk og finsk tekst.

Gunnar Stavrum), Fred Olsen (1993), Cato mot Sydpolen (1995), Knut Bry ... Deler verden i to - Etter at Columbus kom tilbake til Spania i 1493 begynte spanjolene å planlegge hvordan de skulle legge de nyoppdagede områdene i verden under seg. - Spania fikk støtte fra Paven, men måtte forhandle med Portugal om hvilke områder som skulle tilfalle hver av de Oppdagelsesreiser er en betegnelse som helst brukes om europeernes reiser til og utforskning av andre kontinenter.

I dette kapitlet har du lært om. hvorfor portugiserne dro på oppdagelsesreiser fra slutten av 1400-tallet; hvordan Bartholomeu Diaz og Vasco da Gama fant sjøveien til India Kart: Et tomt verdenskart blir delt ut til elevene.De skal bruke læreboka og historisk atlas og markere koloniene og de oversjøiske områdene til Spania, Portugal, Frankrike, Storbritannia og Nederland i Amerika, Afrika og Asia på det utdelte kartet. Willem Barents' oppdagelsesreiser.

RELATERTE BØKER