Naturbruk

Naturbruk - Hans Petter Evensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Petter Evensen
DIMENSJON
6,97 MB
FILNAVN
Naturbruk.pdf
ISBN
4623840479060

BESKRIVELSE

Boka handler bl.a. om næring basert på naturbruk, planteproduksjon og stell av jord og planter, husdyrproduksjon og stell av dyr, skogbruk, reindrift og stell av kulturlandskap. Til hvert kapittel finnes testoppgaver og andre typer oppgaver på nettstedet til læremiddelet.

Kr 0,-0 produkter Legg valgte produkter i handlekurven. Vg3 Naturbruk (studiespesialiserande) Vg3 Naturbruk gjev deg generell eller spesiell studiekompetanse. Om du har gått på villmark, hest eller landbruk er du kvalifisert til å gå på Vg3 Naturbruk og etterpå få generell studiekompetanse.

Yrkesbetegnelse etter 4 år: Skogsoperatør (Fagbrev) Fant du det du lette etter? Ja Nei ... Naturbruk (Yrker og kompetanser) Gå til hovedinnhold Fra og med skoleåret 2020-2021 innføres nye utdanningsprogram, programområder og læreplaner i videregående opplæring. Velkommen til Naturbruk på nett. På disse sidene vil vi vise deg hvor spennende, omfattende og variert faget naturbruk er! På nettstedet for Vg1 vil du møte ulike yrkesutøvere som alle har sin bakgrunn fra naturbruksfaget.

RELATERTE BØKER