Multisystemisk terapi

Multisystemisk terapi - Scott W. Henggeler, Sonja K. Schoenwald, Charles M. Borduin, Melisa D. Rowland, Philippe B. Cunningham | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Scott W. Henggeler, Sonja K. Schoenwald, Charles M. Borduin, Melisa D. Rowland, Philippe B. Cunningham
DIMENSJON
10,6 MB
FILNAVN
Multisystemisk terapi.pdf
ISBN
6161221718625

BESKRIVELSE

Denne boka handler om en type behandling som fungerer for unge mennesker med alvorlige atferdsvansker og deres familier, nemlig multisystemisk terapi (MST).Hver dag ber familier om hjelp og behandling til barn og unge med atferdsvansker, og hver dag forsøker terapeuter å gi den etterlengtede hjelpen. Men formen på behandlingen varierer. Noen behandlingsformer er effektive ved bestemte typer problemer, mens andre overhodet ikke har noen effekt på slike problemer.Boka gir en grundig innføring i det teoretiske og terapeutiske grunnlaget for MST og viser sentrale prinsipper og arbeidsmåter i behandlingsprosessen. Multisystemisk terapi er et alternativ til institusjonsbehandling og skal være prøvd før eventuell institusjonsplassering der det er mulig. I dag er MST et veletablert tilbud i Norge, og til nå har cirka 6000 familier mottatt MST-behandling.I samarbeid med MST Services og forfatterne av denne boka har Atferdssenteret arbeidet med å tilpasse MST til norske forhold, og disse endringene er innarbeidet i den norske oversettelsen av boka........

For å oppnå dette, jobbes det med å: Multisystemisk terapi: familie- og nærmiljø-basert behandling av ungdom med alvorlige atferdsvansker 1095-1106 MST-terapeuter er tilgjengelige for familien 24 timer i døgnet syv dager i uken. Tilbudet har gode resultater i Norge, og bør velges fremfor institusjonsbehandling.

Videre er det anbefalt av Sosial- og helsedirektoratet gjennom Regionprosjektet. Multi systemisk terapi er en behandlingsmetode for ungdom mellom 12 - 17 år med alvorlige atferdsvansker og deres familie. MST (Multisystemisk Terapi) er en intensiv indsats, der sigter mod at forhindre, at unge begår kriminalitet eller udvikler misbrug ved at inddrage den unges forældre og øvrige netværk.

RELATERTE BØKER