Gjeldsordningsloven i praksis

Gjeldsordningsloven i praksis - Ernst Moe | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ernst Moe
DIMENSJON
3,20 MB
FILNAVN
Gjeldsordningsloven i praksis.pdf
ISBN
5413430160289

BESKRIVELSE

Boka gir en klar fremstilling av rettsreglene om gjeldsordning. Denne boka gir en klar fremstilling av rettsreglene om gjeldsordning. Den er i første rekke skrevet for dem som i sitt daglige virke i domstolene eller som namsmann, medhjelper og saksbehandler i privat eller offentlig tjeneste kommer i befatning med loven. Fremstillingen er basert på en utførlig gjennomgang av rettsavgjørelser, og er lagt opp som et praktisk arbeidsredskap for brukerne.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Gjeldsordningsloven i teori og praksis. Egil Rokhaug; Barne- og familiedepartementet (Utgiver) Gjeldsordningsloven trådte i kraft 1.

Ernst Moe. Temaet for denne boken er reglene om gjeldsordning etter lov om frivillig og tvungen gjeldsordning for privatpersoner (gol.), 1 som trådte i kraft 1.

RELATERTE BØKER