Fra Amerika til Norge. Bd. 4

Fra Amerika til Norge. Bd. 4 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,12 MB
FILNAVN
Fra Amerika til Norge. Bd. 4.pdf
ISBN
8250077773881

BESKRIVELSE

Gjennom en rekke brev fra perioden 1875 - 1884, får leseren møte utvandrerne selv. Her gir de uttrykk for sine følelser og opplevelser i sammenheng med emigrasjonen. Leserne gis informasjon om og motiver for oppbruddet fra hjemstedet, om reisen og om byggingen av norske samfunn i det amerikanske midtvesten. Med litteraturliste, navneregister og stikkordregister.

Det er norske og svenske navn å se overalt, på veiskilt og postkasser. Vi tilbyr billig frakt fra USA til Norge, enkelt og uten problemer. Vi kan levere fra USA til enhver destinasjon, inkludert Skandinavia, og vi arbeider for å gjøre det enklere for deg å sende pakker til resten av verden.

Bd 7 fra Bokklubber I denne boken møter vi utvandrerne selv. Gjennom brevene hjem gir de uttrykk for sine følelser og opplevelser i sammenheng med emigrasjonen.

RELATERTE BØKER