Flammende fare

Flammende fare - Elin Brend Johansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elin Brend Johansen
DIMENSJON
3,99 MB
FILNAVN
Flammende fare.pdf
ISBN
5077030147157

BESKRIVELSE

Ingrid Alvestad har levd et rolig liv blant overklassen i Christiania, men en dag mottar hun et oppskakende telegram. Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike. Det viser seg fort at hun slett ikke er velkommen på gården, hvor fortidens synder lurer i krokene.Ingrid hørte braket og så gnistene. Hun så mot vinduet. Det var fortsatt tid til å komme seg ut den veien, men hun hadde gitt Bjørg et løfte. Hun skyndte seg bak scenen. - Hennie, er du her? Du må komme frem nå. Det er Ingrid. Det kom ikke noe svar. Røyken var tettere. Den sved i øynene og fikk tårene til å renne. Det begynte å bli vanskelig å puste.

Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike. Flammende fare (Heftet) av forfatter Elin Brend Johansen. Serieromaner.

- I Herrens navn, hva er det som har hendt? Ingrid grep henne om armene så hun ikke skulle falle, og stirret forskrekket og skremt på blåmerkene og bloduttredelsene i Sigrids ansikt. Flammende fare: [57] Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Bygdesamfunn; 1900-1914; Akershus; Serie: Alvestad; Serienummer: 57; År: 2019; Noter: Ingrid Alvestad har levd et rolig liv blant overklassen i Christiania, men en dag mottar hun et oppskakende telegram. Faren er død, og Ingrid er arving til en storgård på Romerike. Ingrid Alvestad har levd et rolig liv blant overklassen i Christiania, men en dag mottar hun et oppskakende telegram.

RELATERTE BØKER