Våg å stå

Våg å stå Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,50 MB
FILNAVN
Våg å stå.pdf
ISBN
8244392315422

BESKRIVELSE

«Våg å stå» - skolen som vil stå for de gode verdiene Danielsen skoler har i 75 år vært en særegen del av skolebildet i Bergen. Fra den spede begynnelse som et enmannsforetak av skolegründer Egill Danielsen til dagens moderne friskolekonsern med uttalt kristen målsetning: Danielsen skoler har alltid vært drevet fram av en visjon om å bety noe for elevene og samfunnet. I denne boka fortelles skolens historie, og samtidig presenteres en rekke pedagogiske og skolepolitiske tema som er viktige for skolen slik den framstår i dag. Fagpersoner med høy kompetanse utfordrer leseren til å tenke gjennom hva det vil si å være en kristen friskole i dagens samfunn.

Våg å være sårbar ingen er av stein Våg å vise hvor du står, stå på… Våg å stå som Daniel! Margunn Serigstad Dahle. 31.

Slik skriver denne hellige mann som er bortført fra sitt fedreland og nå sitter som fange i Babylon. Våg å stå som Daniel Nummer 3 og eg tok oss ein tur i kyrkja i dag, sidan ho ville ha Bibel ho òg, når klassekompisane skulle få. Gudstenesta var både variert og underhaldande, med barnekor og barnedåp i tillegg til at fjerdeklassingane altså skulle få kvar sin Bibel. Våg å stå som Daniel, selv når det virker som en tapt kamp og en uklok strategi, så våg! For i Guds øyne er det et klokt og framtidsrettet valg! Som barn lærte du kanskje sangen «Våg å stå som Daniel».

RELATERTE BØKER