Sverdet taler

Sverdet taler - Henry Mausethagen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henry Mausethagen
DIMENSJON
5,38 MB
FILNAVN
Sverdet taler.pdf
ISBN
8746701774557

BESKRIVELSE

Handlingen er fra tiden rett etter svartedauden. Dette var kanskje den vanskeligste tiden noensinne for landet og dem som bodde her. Menneskene som skulle greie seg på denne tiden, måtte være sterke, og de ble nært knyttet til hverandre i kampen for å overleve. Dette var også en stridens tid, hvor konge, kirke og adel kjempet om den jorda og de gårdene som ble lagt øde under den store sotten. Vi følger Tord Halvardsson og hans familie og venner i kampen for å overleve, men også i kjærlighet, glede og sorg. Etter hvert som Håkon og Halvdan vokser til, opplever Tord at det ikke bare er lett å være far til to sterke sønner.

Kennedy vant berlinernes hjerter med en enkelt setning. Noen få velvalgte ord har i mange tilfeller fått verdenshistorien til å endre kurs. Forskjellige typer sverd: 1) Bronsealdersverd.

Skjærer du eksempelvis feilaktig med sverdspissen, kastes saga meget raskt oppover mot kroppen din. Kjedebremsen går da på og hindrer skader.

RELATERTE BØKER