Revisjonshandlinger i praksis

Revisjonshandlinger i praksis - Tine Degerstrøm Stenvold, Mona Mjøsund Degerstrøm | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tine Degerstrøm Stenvold, Mona Mjøsund Degerstrøm
DIMENSJON
7,28 MB
FILNAVN
Revisjonshandlinger i praksis.pdf
ISBN
2771159820348

BESKRIVELSE

Revisjonshandlinger i praksis binder sammen revisjonsteori og en praktisk tilnærming ved å presentere revisors arbeidsoppgaver gjennom teori og utfyllende praktiske revisjonshandlinger. Revisor skal utføre revisjon i samsvar med god revisjonsskikk og hvor revisjonsprosessen består av flere steg, fra planlegging til avsluttende revisjonshandlinger. Del 1 består av revisjonsteori tilknyttet revisjonsprosessen fra planlegging til avslutning, og del 2 er et oppslagsverk som presenterer forslag til revisjonshandlinger for hver regnskapslinje i årsregnskapet. Denne systematiske fremstillingen veileder leseren gjennom revisjonsprosessen. Boken er oppdatert med referanser til ny hvitvaskingslov og forslag til ny revisorlov, og tar opp digitalisering og bærekraft. Revisjonshandlinger i praksis er skrevet for studenter innenfor revisjon og regnskap. Den egner seg også utmerket som en støtte og oppslagsverk for praktiserende revisorer. Den er også nyttig for tilsynsmyndigheter, bedriftseiere og andre som trenger inngående forståelse av revisjonens fremgangsmåte. Tine Degerstrøm Stenvold har doktorgrad i revisjon og er førsteamanuensis i revisjon og regnskap ved Handelshøgskolen, UiT Norges arktiske universitet. Mona Mjøsund Degerstrøm er statsautorisert revisor, daglig leder og partner i Degerstrøms Revisjon AS med lang erfaring innen praktisk revisjon.

• Regnskapet er et regnskap med generelt formål utarbeidet av enhetens ledelse i samsvar med konkludere på utførte revisjonshandlinger; utforme revisjonsberetningen; bestemmelser om annen lovpålagt og hensiktmessig rapportering; rammebetingelsene for revisoryrket og yrkesutøvelsen; anvende de etiske regler for god revisorskikk i praksis; vurdere revisors uavhengig til enhver tid Hvordan jeg Comply Må med revisjonshandlinger? Virksomheter må sikre at de gjør alt for å overholde revisjonshandlinger. For samsvar tilsyn Dette inkluderer å være tilgjengelig for å snakke med revisorer, gi tilgang til kontraktsdokumenter, og la revisorer å inspisere ulike forretningsprosesser. Kontakt oss.

Dersom selskapet ikke retter seg etter ditt krav, bør du la være å 38) Praksis eller tilstand innen det reviderte området må beskrives i et omfang som i tilstrekkelig grad underbygger revisors vurderinger og konklusjoner. 39) Det må gå klart fram hva som er presenterte data, og hva som er revisors vurderinger.

RELATERTE BØKER