Rederibeskatning i praksis 2010

Rederibeskatning i praksis 2010 - Terje Woldbeck | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Woldbeck
DIMENSJON
6,7 MB
FILNAVN
Rederibeskatning i praksis 2010.pdf
ISBN
9375425030960

BESKRIVELSE

Beskatningen av rederier kom vinteren 2010 på ny i offentlighetens søkelys. Bakgrunnen var plenumbehandlingen i Høyesterett av lovendringene som ble innført med virkning fra 2007. Høyesterett fant med seks mot fem stemmer at lovendringene var i strid med grunnlovens § 97 om forbud mot tilbakevirkende lover. Rederibeskatning i praksis 2010 er en fullstendig og oppdatert gjennomgang av norsk rederibeskatning slik fagområdet fremstår etter høyesterettsdommen. Boken er den tredje i rekken i serien Rederibeskatning i praksis. Hovedvekten er som tidligere lagt på en beskrivelse av gjeldende rett. Under hvert område blir praksis nøye gjennomgått, med gjengivelse av uttalelser fra Finansdepartementet, Skattedirektoratet og Sentralskattekontoret, og med beskrivelse av relevante vedtak og dommer. Boken fremstår som en kilde til fordypning for de som vil sette seg grundig inn i denne nyskapningen i norsk skatterett, og som et nødvendig oppslagsverk for de som er ute etter løsninger på konkrete rederiskattespørsmål. Sentralskattekontoret for storbedrifter har ansvaret for all ligning etter den særskilte rederiskatteordningen. Bokens forfatter, seniorrådgiver Terje Woldbeck, har siden innføringen av skatteregimet i 1996 vært sentral ved den praktiske gjennomføringen av regelverket ved kontoret. Med førti års variert fartstid innenfor skatteetaten har han opparbeidet en unik kunnskap og erfaring som leseren av boken vil få del i.

Forfattere Om Gyldendal Presse Kundeservice. GYLDENDAL LITTERATUR Skjønnlitteratur Barn og ungdom Sakprosa Pocket ... praksis i utdanningene og utstrakt bruk av kombinertestillinger.

Dette vil også bidra til økt status for utdanningsøppgaver i tjenestene. Universitets-og høgskolerådet vil takkealle som har bidratt til en spennende reise mot en sluttrapport som gir tydelige anbefalinger om hva som må til om man nå skal gå fra ord til handling. Helhetlig praksis! 2010 - Sørbyen barnehage, Gjøvik.

RELATERTE BØKER