Profesjoner i samspill

Profesjoner i samspill - Heidi Omdal | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Heidi Omdal
DIMENSJON
5,55 MB
FILNAVN
Profesjoner i samspill.pdf
ISBN
9012219018765

BESKRIVELSE

Kompetanse om de menneskelige sider ved organisasjonen innvirker på utøvelsen av lederskap og arbeidsprestasjoner, og er derfor en viktig ferdighet i alle utviklingsorienterte organisasjoner. Videreutdanning i samspill og tilknytning mellom barn og nære omsorgspersoner er et tilbud til fagpersoner som ønsker et kunnskapsgrunnlag og innføring i aktuelle metoder for bedre å forstå ulike former for samspill og tilknytning, og kunne gjøre en kvalifisert vurdering av endringsmuligheter. Profesjoner i samspill - andreårsstudenter. I februar hvert år (mandag i uke 6) arrangerer PROFUND felles undervisning for andreårs studenter fra de seks profesjonsutdanningene som er med i samarbeidet.

Artikkelen avsluttes med noen oppsummerende bemerkninger og forslag til videre forskning. Kommunikasjon og samspill mellom grupper og individer er en viktig del av alle sosiale systemer. Kompetanse om de menneskelige sider ved organisasjonen innvirker på utøvelsen av lederskap og arbeidsprestasjoner, og er derfor en viktig ferdighet i alle utviklingsorienterte organisasjoner. Videreutdanning i samspill og tilknytning mellom barn og nære omsorgspersoner er et tilbud til fagpersoner som ønsker et kunnskapsgrunnlag og innføring i aktuelle metoder for bedre å forstå ulike former for samspill og tilknytning, og kunne gjøre en kvalifisert vurdering av endringsmuligheter. Profesjoner i samspill - andreårsstudenter.

RELATERTE BØKER