Norge og det nye verdenskartet

Norge og det nye verdenskartet En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,17 MB
FILNAVN
Norge og det nye verdenskartet.pdf
ISBN
5226211547118

BESKRIVELSE

Bør vi bruke oljefondet for å redde klimaet? Skal Norge ha kontakt med byer i stedetfor land, og skal vi gi opp FN til fordel for Arktisk Råd eller asiatiske organisasjoner?Dette er noen av forslagene som seks av Norges ledende fagmiljøer lanserer i denneboken.Verden er ikke bare globalisert, også maktforholdene mellom land og regionerendrer seg. Med Kina som lokomotiv rykker Asias økonomi fra resten av verden,USA ser mot stillehavsregionen, og Afrika vokser fortere enn Europa. Hva slagsverdenskart er det vi får i fremtiden, og hva blir konsekvensene for Norge og norskutenrikspolitikk?Norge og det nye verdenskartet er et aktuelt bidrag til debatten om Norges rolle i enverden som snur opp ned på vante forestillinger om Vestens forhold til Østen, og detrike Nords forhold til det fattige Sør.Boken er den avsluttende publikasjonen for Refleksprosjektet, som har hatt til hensiktå stimulere til et bredt og åpent ordskifte om våre utenrikspolitiske veivalg

... med at Norge er gjesteland på Bokmessen i Frankfurt 2019 har de norske forlagsagenturene forsterket sin innsats og det er etablert flere nye agenturer. Det er vel og greit, ikke at jeg forstår hvorfor det er greit å finne en speider som likevel er opptatt.

... Norge og de andre nordiske landene er de eneste i verden med registre på hele befolkningen på kreft så langt tilbake. Norge og det nye verdenskartet (Heftet) av forfatter Åsmund Weltzien.

RELATERTE BØKER