Livet er et annet sted

Livet er et annet sted - Milan Kundera | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Livet er et annet sted.pdf
ISBN
9371227142266

BESKRIVELSE

Livet er et annet sted er en oppvekstskildring og et ironisk epos som river ned hellige verdier: barndommen, morsrollen, revolusjonen - til og med poesien.Romanens hovedperson Jaromil er en både rørende og latterlig ung mann, som moren absolutt vil gjøre til dikter. Hennes ærgjerrighet følger ham livet gjennom, fra vuggen til dødsleiet. Men Jaromil er samtidig en sann poet, en Rimbaud fanget av den kommunistiske revolusjonen.For første gang foreligger Milan Kunderas samlede verker på norsk i én serie, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Milada Blekastad.

Han forlater dette stedet, blir forfatter, reiser langt av gårde. Alt går så bra, siden går det riktig dårlig.

Men er det det? Er bøkene foreldregenerasjonens medium? Er vi så opptatt av å holde barna fast i papirbøkene at vi mister barna selv og deres interesser av syne? Hva taper vi om barna oppsøker fortellinger et annet sted enn ... Livet er et sted man får juling, og barndommen er en tilværelse ingen kommer ut av uten både arr, skrammer og et og annet åpent sår. (Anne Holt) Ideen om at Gud alltid er et annet sted, og hvis jeg bare kommer dit, da kan jeg falle til ro.

RELATERTE BØKER