Kjærlighet på prøve

Kjærlighet på prøve - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
7,76 MB
FILNAVN
Kjærlighet på prøve.pdf
ISBN
3916049096189

BESKRIVELSE

En kvinne tropper opp på Tangen gård og påstår at hun er Olas hustru. Ola nekter å ha kjennskap til kvinnen, men Amalies verden går i oppløsning. Har virkelig Ola holdt henne for narr hele tiden? Fru Vinges grusomheter tar ingen ende. Og denne gangen er det Sofia som får unngjelde da et taterfølge vender tilbake til Finnskogen ... Amalies tanker svant hen da et taterfølge dukket opp i det fjerne. Hun undret seg på om det var følget som Sofia hadde vært med den gangen. Det var flere vogner, og Amalie la spesielt merke til en mørk gutt som satt henslengt på kuskesetet. Idet de red forbi, stirret han på henne som om de var bekjente ...

... som nærmer seg slutten på bunadstilvirkerutdannelsen og som nå er aktuell med boka «Strikk til alle tider».

Strikkegleden og -kunnskapen deler hun gladelig med Romerikes Blads lesere, både nybegynnere og mer ... To kofter du kan prøve deg på. Kjærlighet oppstår, og dermed endres livene deres for alltid.

RELATERTE BØKER