For kjærligheten

For kjærligheten - Synnøve Eriksen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
11,32 MB
FILNAVN
For kjærligheten.pdf
ISBN
8850125027701

BESKRIVELSE

Jørn svever mellom liv og død etter ulykken. Legene kjemper, mens Vigdis og Sara vakler mellom håp og fortvilelse. Henning og Oscar er i gang med å pusse opp Røvervollen, og gleder seg til å flytte inn. Likevel er det tydelig at det er noe som plager Henning. Dommedagsprofeten Åge Skjærsvik har ødelagt tilliten til kirken og etterlatt et svare rot å rydde opp i. Dette gir Anette lange arbeidsdager og dårlig samvittighet for at hun ikke tilbringer nok tid sammen med familien. Anette og Ulf har begge altfor mye å gjøre på hver sin kant - og det er ikke alt de er enige om.Anette smilte ikke lenger. Hun var likblek. Hun så trist på datteren og deretter på mannen sin, før hun spratt opp og løp ut av stuen.

Kjærlighet kan strekke seg mye lenger enn vi vanligvis tillater den. Møteplassen åpnet sommeren 2001, og hvert år siden har flere tusen single funnet kjærligheten hos oss. Her er det noen for alle - menn og kvinner i alle aldre fra hele Norge.

Slik går det med «Kjærlighet til alle»- parene i dag. Kjærligheten gir ingenting annet enn selg selv, og tar ingenting annet enn seg selv. Kjærlighet eier ikke og kan heller ikke eies; For kjærlighet er nok i seg selv [Kahlil Gibran, profeten]-----Kjærlighet består ikke i å stirre på hverandre, men å se framover i felleskap.

RELATERTE BØKER