Elsertifikatloven

Elsertifikatloven - Yngve Bustnesli, Olav Boge, Trond Ulven Ingvaldsen, Christian Poulsson, Per Conradi Andersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yngve Bustnesli, Olav Boge, Trond Ulven Ingvaldsen, Christian Poulsson, Per Conradi Andersen
DIMENSJON
10,2 MB
FILNAVN
Elsertifikatloven.pdf
ISBN
2568868161637

BESKRIVELSE

Onsdag 3. desember kl 10.00 sender Olje- og energidepartementet høringsnotat med forslag til endring av lov om elsertifikater på høring.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788215022192 Endringslov til lov om elsertifikater (andre kontrollstasjon) Justeringer som følge av ny kunnskap om årene før ikrafttredelsen av justerte elsertifikatkvoter, skal innarbeides i kvotene for neste år eller de to neste årene. For å sikre økt produksjon av fornybar energi inngikk Norge i juni 2011 en avtale med Sverige om et felles marked for elsertifikater. På denne måten vil vi få fram mer kraft som kan bidra til å fase ut fossil energi og dermed redusere utslippene av klimagasser. Ved brudd på elsertifikatloven kan NVE i mange tilfeller ilegge et overtredelsesgebyr.

RELATERTE BØKER