Det var dét jeg skulle svart!

Det var dét jeg skulle svart! - Barbara Berckhan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbara Berckhan
DIMENSJON
9,92 MB
FILNAVN
Det var dét jeg skulle svart!.pdf
ISBN
8616085641446

BESKRIVELSE

Boka gir råd om hvordan du kan ta igjen når noen går til personlig angrep på deg, hvordan du kan takle frekke bemerkninger eller fornærmelser og unngå å irritere deg over dem, og hvordan du skal svare før det er for sent. Boka inneholder skjemaer med 12 selvforsvarsstrategier og et eget treningsprogram. Har litteraturliste.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris - Jeg vil ikke gi den bedømmelsen, hvitt eller svart, men det er faktisk noe han må svare for, jeg mener han gjorde et godt arbeid, det var gjort på skikkelig måte, avtalen var klar, og jeg gjorde opp den slik det skulle være, og så får eventuelt han svare for dette.

Da jeg så henne komme mot meg, følte jeg at bakken forsvant under meg. Selv om det var hun som holdt bursdagsfesten, ble hun med meg på en tur ut. Dét er jeg helt enig i.

RELATERTE BØKER