Det var dét jeg skulle svart!

Det var dét jeg skulle svart! - Barbara Berckhan | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Barbara Berckhan
DIMENSJON
4,67 MB
FILNAVN
Det var dét jeg skulle svart!.pdf
ISBN
6232062815668

BESKRIVELSE

Boka gir råd om hvordan du kan ta igjen når noen går til personlig angrep på deg, hvordan du kan takle frekke bemerkninger eller fornærmelser og unngå å irritere deg over dem, og hvordan du skal svare før det er for sent. Boka inneholder skjemaer med 12 selvforsvarsstrategier og et eget treningsprogram. Har litteraturliste.

- En lærdom jeg har tatt med meg er at man tåler mer enn man tror. Det høres ut som vi har vært gjennom dét helvetet, men det var vi nesten, sier Majid og ler.

Skulle de tatt sjansen? Det skal ikke være greit å stå på gata og skremme livet av folk rundt! I ungdomsårene var det en test hvor jeg skulle føle på sulten for å kjenne empati med de fattige i verden. ...

RELATERTE BØKER