Besatt av demoner

Besatt av demoner - Bente Bratlund | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Bratlund
DIMENSJON
11,97 MB
FILNAVN
Besatt av demoner.pdf
ISBN
2239976552369

BESKRIVELSE

Da forfatter Bente Bratlund var ung fikk høre at hun var besatt av en demon. Det skjedde i en norsk statskirkemenighet for tretti år siden. En av prestene som stilte diagnosen og påtok seg å utdrive demonen, driver fremdeles eksorsisme på unge mennesker. Det fikk henne til å ønske å fortelle sin historie.

Den sjuke tänks då vara så försvagad i sin ande att hans kropp kunnat tas i besittning av en eller flera demoner: han är besatt av de. De styr hans ord och beteende, är han stum, behärskas han av en stum demon. 5 demoner fångade på film !? TheEuminati.

­Beskrivelsen av menneskene han behandlet minner veldig om psykisk sykdom, men for noen sitter det langt inne å avvise Jesu eget verdensbilde, slik det beskrives i Det nye testamentet. Beretninger om demoner, besettelse og utdrivelse dukker jevnlig opp i mediene, nå senest i forbindelse med utgivelsen av Bente Bratlunds bok, «Besatt av demoner», hvor hun forteller om hvor vondt det var å bli gjenstand for demonutdrivelse. Ja. Demoner er «engler som syndet», åndeskapninger som gjorde opprør mot Gud.

RELATERTE BØKER