Analyser av kriminalitet

Analyser av kriminalitet - Marianne Sætre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Sætre
DIMENSJON
7,12 MB
FILNAVN
Analyser av kriminalitet.pdf
ISBN
9937837486165

BESKRIVELSE

Analyser av kriminalitet søker å være et bidrag til det kunnskapsstyrte politiet og ønsker å bidra i kvalifiseringen av morgendagens politianalytikere, enten de rekrutteres fra politiet, kriminologien, fra andre samfunnsfag eller kontrollinstanser. Den tilfører den politifaglige kompetansen innsikt i forskningsmetodikk, mens samfunnsvitere får en innføring i politiets spesielle dataressurser og kunnskapsbehov. Men boka er også skrevet for politi- og kriminologistudenter, ansatte i justissektoren, journalister og studenter i samfunns- og sosialfag, samt lokale og sentrale politikere.Sikker kunnskap om kriminalitet er komplisert å utvikle. Mange analyser er basert på såkalte ekspertintervjuer, men når det gjelder kriminalitet, er ingen informert aktør nøytral. I såkalte strategiske analyser utvikler politiet sin egen forskningsbaserte kunnskap om kriminalitet.

Metoder og dokumentasjon. Alt innhold for området sosiale forhold og ...

... «Statistikk er en gren av matematikk som tar for seg analyse av tallfestede dataobservasjoner med den hensikt å kunne trekke konklusjoner basert på disse dataene». Kritisk kriminologi er en analyse av kriminalitet og sosiale holdninger om kriminelle fra en kulturell kontekst, ser på hva slags handlinger samfunnet anser forbrytelser og hvordan det avtaler med dem.

RELATERTE BØKER