Verden hvorhen?

Verden hvorhen? - Johan Lem | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Lem
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
Verden hvorhen?.pdf
ISBN
5563465528053

BESKRIVELSE

Boka «Verden hvorhen?» er en bredt anlagt analyse hvor samspillet mellom menneskene, naturen og økonomien er i fokus. Ut fra forståelsen av dette samspillet, skisseres en strategi for å snu utviklingen. Boka inspirerer og gir impulser til egen refleksjon og meningsutveksling.«Verden hvorhen?» inneholder følgende kapitler: 1 Verden hvor hen? 2 Analyse, forståelse og handling. 3 En visjon for vår felles framtid. 4 Visjonens praktiske virkelighet. 5 Problemene vi står overfor. 6 Strategi for en bedre utvikling. 7 Justering av det økonomiske systemet. 8 Hvordan ta vare på naturen? 9 Andre tiltak.Boka inngår i trilogien (som kan lese hver for seg): Verden hvor hen Underveis - Langs erkjennelsens grenseland Kan vitenskap og religion forenes?Sagt om Johan Lems trilogi:Kunnskap, forståelse, innsikt og erkjennelse er nødvendig både for den enkelte, samfunnet og menneskeheten. Lems bøker er utvilsomt et vik.tig bidrag til den tverrfaglige erkjennelse som er nødvendig for at menneskeheten skal overleve. Lems bøker er også en oppdagelsesreise i et søkende menneskes egen erkjennelse.

Jeg synes, at alt blir gyldent, hvorhen så mit øie ser. Jeg hører musik i luften, en lys, vidunderlig klang.

Boka inspirerer og gir impulser til egen refleksjon og meningsutveksling. Kjøp Verden hvorhen? fra Bokklubber Boka «Verden hvorhen?» er en bredt anlagt analyse hvor samspillet mellom menneskene, naturen og økonomien er i fokus. Ut fra forståelsen av dette samspillet, skisseres en strategi for å snu utviklingen. Kjøp Verden hvorhen? fra Tanum Boka «Verden hvorhen?» er en bredt anlagt analyse hvor samspillet mellom menneskene, naturen og økonomien er i fokus.

RELATERTE BØKER