Tellus 10

Tellus 10 - Per Roar Ekeland, Odd-Ivar Johansen, Siri Busengdal Strand, Odd Rygh, Ann-Beate Hesenget | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Roar Ekeland, Odd-Ivar Johansen, Siri Busengdal Strand, Odd Rygh, Ann-Beate Hesenget
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Tellus 10.pdf
ISBN
2577190152701

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen følger læreboka kapittel for kapittel, og har oversikter der oppgaver og aktiviteter kategoriseres etter vanskelighetsgrad, grunnleggende ferdigheter og læringsstiler. Lærerveiledningen til Tellus 10 inneholder en rekke praktiske tips og ideer. Den har bakgrunnstoff til hvert av avsnittene og fasit til alle oppgavene i læreboka, en detaljert undervisningsmeny samt en rekke kopieringsoriginaler.

formulere testbare hypoteser, planlegge og gjennomføre undersøkelser av dem og diskutere observasjoner og resultater i en rapport Boken inneholder huskestoff, ekstrastoff, aktiviteter, forsøk, historiske rammer, oppgaver og sammendrag. Med bildeliste, periodesystem og stikkordliste.

Boka er svært rikt illustrert og det er nær sammenheng mellom tekster og illustrasjoner. Hovedkapitlene er: celler og arv, seksualitet, ... TELLUS 10 lærebok tar utgangspunkt i elevenes hverdag og legger til rette for differensiering ved stor spennvidde i oppgavetyper og aktiviteter.

RELATERTE BØKER