Sorg er den greia med fjær

Sorg er den greia med fjær - Max Porter | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Porter
DIMENSJON
8,73 MB
FILNAVN
Sorg er den greia med fjær.pdf
ISBN
9063727478157

BESKRIVELSE

Sorg er den greia med fjær er en kort roman om sorg. I en leilighet i London bor to barn og deres far, utslått av tungsinn etter mors brå død. Midt i sorgen banker plutselig en kråke på døra. Denne luringen, helbrederen, barnepasseren, denne sentimentale fuglen ser ut til å bli der så lenge den sørgende lille familien trenger ham. Og idet uker går over i måneder og smerten fra tapet av moren går over i minner, begynner de tre å komme seg på bena igjen. Boken er en poetisk perle og har fått fantastiske anmeldelser."En lysende leseropplevelse"The Times Literary Supplement«Fantastisk og uforglemmelig»The Times«Ulikt noe jeg noensinne har lest før».Guardian Årets bøker«En av årets mest overraskende bøker»Spectator Årets bøker«Morsom og varm og ektefølt, denne lille boken er en å dvele og nyte.»Telegraph

Han har gjort seg bemerket internasjonalt med sin første roman Grief Is the Thing With Feathers, som nå er ute på norsk med Arne Ruste på Cappelen Damm. Kjøp 'Sorg er den greia med fjær' av Max Porter fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok, Innbundet | 9788202584580 Sorg er den greia med fjær er en kort roman om sorg.

Og idet uker går over i måneder og smerten fra ... Kjøp Sorg er den greia med fjær fra Bokklubber Sorg er den greia med fjær er en kort roman om sorg. I en leilighet i London bor to barn og deres far, utslått av tungsinn etter mors brå død.

RELATERTE BØKER