Soloppgang

Soloppgang - Veronica Kristoffersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Veronica Kristoffersen
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Soloppgang.pdf
ISBN
3718601795170

BESKRIVELSE

Diktsamlingen skildrer forfatterens «bli-frisk-prosess» gjennom oppturer og nedturer, og hvordan hun klarte å løsrive seg fra angst, frykt og isolasjon. Diktene søker å vise at det faktisk finnes et lys i tunnelen, det handler bare om å finne seg selv. Soloppgang er en fortsettelse av debutboken, Jeg er fremdeles her (2015). Veronica Kristoffersen (f. 1971) er kommer fra Østlandet. Hun jobber som sykepleier innen eldreomsorgen, og har bred erfaring og kunnskap innen omsorg og pleie. Hun har tre barn.

juni 2020 kl 12-18: Regn, Temperatur 10, 1,3 - 6,0 mm, Lett bris, 4 m/s fra sørvest Forelskelse, forførelse, fortielse ... Tre dramatiske kvinneskjebner som på en forunderlig måte er flettet inn i hverandre.

Samtidig er det en bok gjennomsyret av håp, varme og livsglede, akkurat slik Famagusta en gang var. Soloppgang i Helsinki. Pris 99,00 229,00.

RELATERTE BØKER