Skipsbygging

Skipsbygging - Øystein Meland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øystein Meland
DIMENSJON
9,40 MB
FILNAVN
Skipsbygging.pdf
ISBN
2559082852435

BESKRIVELSE

Skipsbygging er fortsatt en viktig del den maritime industri i Norge, og norske verksteder har en stor eksportandel. Det finnes ingen samlet litteratur om emnet, men Øystein Meland som forhandlet den norske standard skipsbyggingskontrakten har skrevet en omfattende kommentarutgave til denne. Boken tar for seg de fleste aspekter ved skipsbygging og målgruppen for boken er både jurister og andre som er involvert i skipsbygging.

Unik kompetanse på en og samme plass gjør at store rederier velger å ... Forlagets omtale: Skipsbygging er fortsatt en viktig del den maritime industri i Norge, og norske verksteder har en stor eksportandel. Det finnes ingen samlet litteratur om emnet, men Øystein Meland som forhandlet den norske standard skipsbyggingskontrakten har skrevet en omfattende kommentarutgave til denne. NORSK SKIPSFARTSHISTORISK SELSKAP arbeider for å styrke interessen for norsk skipsfart, skip, skipsbygging, sjøfartskultur og maritime miljøer. Skipsbygging.

Viktige markeder for norske verft er fiskebåter, passasjerferger og små spesialiserte skip. skipsbygging. Fiskerstrand har erfaring og kunnskap om prosjektering, planlegging og bygging av innovative og fremtidsrettede skip.

RELATERTE BØKER