Panorama; norsk vg1

Panorama; norsk vg1 - Marianne Røskeland, Jannike Ohrem Bakke, Liv Marit Aksnes, Gunnstein Akselberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Røskeland, Jannike Ohrem Bakke, Liv Marit Aksnes, Gunnstein Akselberg
DIMENSJON
10,24 MB
FILNAVN
Panorama; norsk vg1.pdf
ISBN
8001339467016

BESKRIVELSE

Solid og populært norskverk i ny utgave!Panorama er Gyldendals læremiddel i norsk rettet mot studiespesialiserende studieretning, nå revidert etter den nye læreplanen. Panorama viderefører sine suksesskriterier, gjennom et styrket fokus på øvelser i grunnleggende ferdigheter og kurs som veileder elevene i det praktiske arbeidet med faget. Dette, koblet med en god og grundig fremstilling av fagstoffet skrevet av faglig dyktige forfattere, en vektlegging av læringsmetoder og -strategier, og en fyldig og elevnær tekstsamling, gjør Panorama til et trygt og godt valg for deg som norsklærer.. .

For at du skal komme godt i gang med læreverket har vi laget forslag til årsplaner og et oppstartsopplegg som du kan bruke sammen med klassen. Pris: 679,-. heftet, 2013.

Kurset dekker kravene til muntlig og skriftlig eksamen, og gir skrivetrening på både bokmål og nynorsk. Brukere som har lastet ned Panorama s. 69 Tøm teksten 1-10, har også lastet ned .

RELATERTE BØKER