Nøkler til Norge

Nøkler til Norge - Gölin Kaurin Nilsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gölin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Nøkler til Norge.pdf
ISBN
8327234061419

BESKRIVELSE

Nøkler til Norge er beregnet på voksne innvandere som følger norskundervisningen på spor 2 og 3, nivå B1, i henhold til "Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandere". Verket forbereder deltakerne til norskprøve 3. Nøkler til Norge viderefører den kommunikative undervisningsmetoden som "Ny i Norge" bygger på, og har samme struktur. Målet med verket er å gi kursdeltakerne gode språklige ferdigheter, samtidig som de får en grundig innføring i norsk kultur og samfunn. Deltakerne møter dialoger med språkfunksjoner sammenhengende.

Her er blant annet oppgaver som trener leseforståelse, skriving av fritekst, ordforståelse, grammatikk, muntlige samtaler. Ordlista består av oversettelse av ord til tekstboka til Nøkler til Norge, leksjon for leksjon. I tillegg er det en alfabetisk ordliste.

Gratis frakt ved kjøp over 499 kr; Normal leveringstid: 1-5 dager "Hent i butikk" neste dag* ved bestilling før kl. 14.00 mandag til torsdag Nøkkelen til 5 TWh havvind er gode FoU-ordninger tilsvarende det Hywind Tampen har fått.

RELATERTE BØKER