Min kamp 5

Min kamp 5 - Karl Ove Knausgård | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Ove Knausgård
DIMENSJON
11,94 MB
FILNAVN
Min kamp 5.pdf
ISBN
6391833507662

BESKRIVELSE

Femte bind av den selvbiografiske romanen Min kamp er skrevet med voldsom kraft og oppriktighet. Karl Ove flytter til Bergen for å gå på Skrivekunstakademiet. Det blir en gedigen skuffelse; han vil så mye, skjønner så lite, og får ingenting til. Med et tilsynelatende grunnløst pågangsmot fortsetter han likevel å skrive og lese. Flere av de han kjenner, blir antatt og debuterer som forfattere, og han begynner å tenke at han selv i beste fall kan bli en habil litteraturskribent, men ikke kunstner. Gradvis endrer skrivingen seg. Forholdet til verden rundt ham endrer seg også. Slik blir dette en roman om nye, sterke vennskap, og et alvorlig, omskakende kjærlighetsforhold, inntil romanen igjen når frem til det eksistensielle omdreinings-punktet som kanskje er den avgjørende impulsen for romanserien: faren dør, Karl Ove debuterer som forfatter og alt bryter sammen.

Det blir en gedigen skuffelse; han vil så mye, skjønner så lite, og får ingenting til. Min kamp 5 Karl Ove Knausgård (Lydbok Mp3-CD) Tips en venn 141 kr Antall . Kjøp.

245,-Veil. pris: 279,-Spar: 34,-Femte bind av den selvbiografiske romanen Min kamp er skrevet med voldsom kraft og oppriktighet.

RELATERTE BØKER