Mer foreldresamarbeid

Mer foreldresamarbeid - John Andersen, Kjeld Rasmussen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Andersen, Kjeld Rasmussen
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Mer foreldresamarbeid.pdf
ISBN
6820831228263

BESKRIVELSE

Boken tar opp behovene for et større samarbeid mellom barnehage/skole og foreldre/foresatte, og den kommer med forslag til hvordan samarbeidet kan gjennomføres. Med litteraturliste.

Det er dere foreldre som bestemmer hvor barna skal bo fast og hvilken samværsordning dere mener er best for barna deres. Alle foreldre med felles barn under 16 år må til mekling i forbindelse med separasjon eller samlivsbrudd. Målet med meklingen er at dere skal lage en skriftlig foreldresamarbeidsavtale (samværsavtale) som er til barnas beste. Lag foreldresamarbeidsavtale (samværsavtale).

Foreldremøter i skolen. Samarbeid mellom hjem og skole forbedrer elevenes motivasjon og læring. Barnehager kan fra neste uke planlegge for en mer normal barnehagehverdag.

RELATERTE BØKER