Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler - Geir Gripsrud, Arne Nygaard | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Gripsrud, Arne Nygaard
DIMENSJON
6,42 MB
FILNAVN
Markedsføringskanaler.pdf
ISBN
1669154844950

BESKRIVELSE

Denne boken forsøker å gi en bred introduksjon til fagområdet markedsføringskanaler.Økt konkurranse, globalisering, Internett, kompleksitet og større endringstakt i næringslivet har ført til at behovet for mer kunnskap omkring bedriftenes tilpasning til markedene har blitt viktigere. En bedrifts strategiske tilpasning i det lokale markedet handler mye om hvordan produsenter, grossister, detaljister, importører og eksportører samarbeider. Produsenter av varer og tjenester vil bare kunne oppnå tilgang til markedet gjennom markedsføringskanaler. Eksemplene er hentet fra en rekke ulike bedrifter og bransjer i internasjonal sammenheng. Boken er ment å gi både fremtidige ledere og praktikere i næringslivet en introduksjon til modeller som kan bidra til å analysere strategiske alternativer en bedrift vil stå overfor. Samtidig gir boken en bred presentasjon av viktige sider ved styringen av markedsføringskanaler etter at kanalene er organisert og etablert. Professor Geir Gripsrud er ansatt ved Handelshøyskolen BI, Institutt for markedsføring. Han har i flere år forsket på distribusjon, detaljhandel og internasjonal handel. Han har publisert en rekke artikler i internasjonale tidsskrifter, bl.a. Journal of Industrial Economics, Journal of International Business Studies og Journal of Business Research. Professor Arne Nygaard er ansatt ved Handelshøyskolen BI, Institutt for markedsføring. Hans primære forskningsområder er innenfor økonomisk organisasjonsteori, der han har publisert en rekke artikler, bl.a. i Journal of Marketing Research, Journal of Marketing og i Journal of Retailing.

Statistikken lyver ikke. Aviser og magasiner taper annonseinntekter til digitale kanaler, men likevel blir det satset på DM og uadressert reklame.

Logistikkprosessene går på tvers av de tradisjonelle funksjonsområdene internt i bedriftene, og de omfatter både leverandører og kunder. Du har kanskje en del tanker om hva inbound marketing er, men hvilke markedsføringskanaler benytter vi i forbindelse med denne metodikken? Inbound marketing er en helhetlig strategi for digital markedsføring hvor man tar i bruk en rekke verktøy og taktikker. Her knyttes mange av de markedsføringstiltakene du mest sannsynlig kjenner til fra før sammen med nye tiltak. Et relativt grovt kart over markedsføringskanaler i det digitale landskapet kan tegnes med 4 sektorer: WWW, sosiale medier, søkemotorer og e-post/mobil push-kommunikasjon.

RELATERTE BØKER