Hjelmdykking

Hjelmdykking - Knut-Erik Haugen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut-Erik Haugen
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Hjelmdykking.pdf
ISBN
9723583734089

BESKRIVELSE

Forfatteren, som er oppvokst med hjelmdykking, har beskrevet yrkesdykkingen i full bredde, slik den foregikk helt fra hans fars tid, og frem til forfatterens egen tid som yrkesdykker. Boken beskriver mange spennende historier fra virkeligheten. Omhandler også yrkesdykkerens farer, skader, livstruende hendelser, bragder, berging av skipsvrak, kommersiell arbeidsdykking, dykkerfysikk og -medisin, med mer. Forfatteren tar også opp sin årelange kamp mot NAV, og striden som utspiller seg mellom "velferdsetaten" og ham selv, og de skader han ble påført i tiden som yrkesdykker.

Sjøsprøyt og Brylkrem . Velferden 70 år Beltet skal ved hjelmdykking ha festeopplegg for dykkerens kniv.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Med sin fantastiske strand og klare farvann er en av de beste måtene å nyte Cebu og Mactan fra himmelen.

RELATERTE BØKER