Fraværet av musikk

Fraværet av musikk - Rune Christiansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Christiansen
DIMENSJON
9,8 MB
FILNAVN
Fraværet av musikk.pdf
ISBN
3052062281889

BESKRIVELSE

Dette er en roman om erindringens og erkjennelsens ressurser, der de ulike beretningene og hukommelsesbrokkene danner assosiative forbindelser mellom fortid og nåtid, mellom far og sønn, kvinne og mann.

Rune Christiansen Fraværet av musikk. Oktober 2007 Rune Christiansens bok fortelles i jeg-person, og det er trolig nokså nære, egne opplevelser som er grunnlag for romanen om en forfatter som utforsker sin egen sorg og sitt eget liv i lys av farens død. Pris: 146,-.

Allerede fra tidlig av var musikken i barokken dreid vekk fra renessansemusikk.Ved å erstatte polyfoni (flere melodier samtidig) i sang med homofoni (en hovedstemme) for å la teksten dominere, å skape operaer, oratorier, kantater og monodier, utviklet vokalmusikken seg kraftig. Rune Christiansen: Fraværet av musikk Dette er en melankolsk roman om refleksjoner rundt døden - og livet. Det handler om en mann som nettopp har mistet faren sin.

RELATERTE BØKER