Forsøk på å være lykkelig

Forsøk på å være lykkelig - Lorenzo Marone | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lorenzo Marone
DIMENSJON
4,5 MB
FILNAVN
Forsøk på å være lykkelig.pdf
ISBN
3947392745842

BESKRIVELSE

Cesare er 77 år og må erkjenne at få av de høytflyvende drømmene han en gang hadde er blitt realisert. Han takler livets skuffelser ved hjelp av ironi og sarkasme. Det er ikke alltid det slår godt an blant hans medmennesker.Livet endrer seg imidlertid når Emma flytter inn i leiligheten ved siden av. Det er noe som ikke stemmer med henne og mannen hennes, det ser Cesare på de triste øynene hennes. Og plutselig får han mot til å kjempe: for sin unge nabo, for kjærligheten og for gleden over å leve.

Han takler livets skuffelser ved hjelp av ironi og sarkasme. Det er ikke alltid det slår godt an blant hans medmennesker. Kjøp Forsøk på å være lykkelig fra Tanum Cesare er 77 år og må erkjenne at få av de høytflyvende drømmene han en gang hadde er blitt realisert.

Bli kjent med Napolis mest sjarmerende grinebiter!Cesa... Pris: 169,-. e-bok, 2016.

RELATERTE BØKER