Etter dette skal vi bestandig være fra hverandre

Etter dette skal vi bestandig være fra hverandre - Eivind Sudmann Larssen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Sudmann Larssen
DIMENSJON
11,18 MB
FILNAVN
Etter dette skal vi bestandig være fra hverandre.pdf
ISBN
5975130918082

BESKRIVELSE

Etter dette skal vi bestandig være fra hverandre er en velkomponert og gripende roman om hva store hendelser gjør med små liv. Den handler om forskjellige forsøk på å komme seg til hektene igjen og om hvordan livene våre henger sammen, ofte på uante måter. Kanskje er vi i stand til å se noe annet i våre medmennesker enn vi i utgangspunktet trodde var mulig?På den ene siden: Sigrid. På den andre: Thomas.Fotografen Sigrid Bakken reiser tilbake til barndomshjemmet for å komme seg etter et opprivende samlivsbrudd. Der finner hun lindring i kontakten hun gjenoppretter med en barndomsvenninne. Forfatteren Thomas møter vi i en annen del av verden, på vei til morens begravelse i hjembyen Lillehammer. Et tilfeldig møte med en tidligere kjæreste setter alt i spill.Hør podcast med forfatteren her

Hun finner seg snart til rette i hans stille dager hvor alt er solid og bygget for å vare. Den langsomme livsførselen ... Kjøp 'Etter dette skal vi bestandig være fra hverandre, roman' av Eivind Sudmann Larssen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Der finner hun lindring i kontakten hun gjenoppretter med en barndomsvenninne. Etter dette skal vi bestandig være fra hverandre er en velkomponert og gripende roman om hva store hendelser gjør med små liv. Den handler om forskjellige forsøk på å komme seg til hektene igjen og om hvordan livene våre henger sammen, ofte på uante måter.

RELATERTE BØKER