Damm's galaxy

Damm's galaxy Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,81 MB
FILNAVN
Damm's galaxy.pdf
ISBN
8612672723218

BESKRIVELSE

Lærerveiledningen gir tips og ideer til ulike tilnærminger til bøkenes temaer, og den gir eksempler på før- , underveis- og etterlesingsaktiviteter. Den vil som på de tidligere nivåene også inneholde arbeidsark, kartlegging av leseforståelse og generelle leseprøver. Til forskjell fra eksisterende bøker på nivå 1-6, er «Galaxy - 'Why is it so?' 7 og 8» faktabøker. Man må ikke nødvendigvis lese bøkene fra perm til perm. Elevgruppen kan jobbe med deler av bøkene ut fra gitte temaer. Lærerveiledningen er derfor bygd opp noe annerledes enn for Galaxy 1-6. Den legger opp til at hver bok kan ha tre ulike innfallsvinkler med fokus på ulike temaer, der man trekker ut noen sider som man jobber spesielt med. Arbeidet med bøkene er lagt opp med førlesingsaktiviteter, presentasjon av nøkkelord etc, med underveislesingsaktiviteter og med etterlesingsaktiviteter.Fordi bøkene ikke nødvendigvis må leses fra perm til perm, egner de seg godt for differensiering. Med i lærerveiledningen følger CD med alle bøkene i Galaxy 7 og 8 innspilt.

overgangen mellom små- og mellomtrinnet. Kjøp Damm's Galaxy Lærerveiledning Nivå 1-2 fra Tanum Galaxy er utviklet i samarbeid med Cambridge University Press og i nær kontakt med norske lærere som bruker materiellet til veiledet lesing i engelsk. I lærerveiledningene får du mange ideer til hvordan du kan jobbe med systematisk lesetrening i engelsk. Kjøp Damm's Galaxy 5 fra Norske serier Dette er det femte av 6 nivåer skjønnlitterære bøker tilpasset elever som lærer engelsk som fremmedspråk.

På hvert nivå er det utviklet 6-16 bøker, og disse leveres samlet i en hendig boks. Gjennom arbeidet med bøkene utvikler elevene ulike ferdigheter - både lesing ... Cappelen Damm er Norges største forlag.

RELATERTE BØKER