Beistet

Beistet - Per Schreiner | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Schreiner
DIMENSJON
7,67 MB
FILNAVN
Beistet.pdf
ISBN
8395685593848

BESKRIVELSE

En stille vårdag på løpetur i skogen blir Knut bitt av et dyr. I dagene etterpå begynner kroppen hans sakte å forandre seg. På halsen dukker det opp små nupper. Luktesansen er forsterket, og en uforklarlig sult begynner å hjemsøke ham. Likevel er det ingen som reagerer på forvandlingen han går gjennom - verken kona, datteren eller naboene i det pene forstadsstrøket. Knut selv vet heller ikke hva han skal tro. Kanskje det ikke er så ille, livet går videre. Selv et beist må henge opp vasken. Selv et beist må lage middag. Til tross for den intense lukten av blod. Beistet - litt som Mary Shelley, litt som Wes Craven, litt som Samuel Beckett, og helt Per Schreiner.

Mona dumpes på verst tenkelig vis. Han klager på ølbriller og kaller henne for et beist, men hvem er egentlig beistet […] Beist er 5 bokstaver langt og inneholder 2 vokaler og 3 konsonanter.

Beistet brukes enkelte ganger som en negativ omtale av Russland eller Sovjetunionen. I denne sammenheng henviser beistet til Den russiske bjørn.

RELATERTE BØKER