Bakerfaget

Bakerfaget - Hans Heintzberger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hans Heintzberger
DIMENSJON
4,41 MB
FILNAVN
Bakerfaget.pdf
ISBN
3423930742468

BESKRIVELSE

Denne boka er ei lærebok for bakerfaget, restaurant- og matfag Vg3, i yrkesfaglig utdanningsprogram. Kunnskapen som trengs for å kunne produsere bakervarer etter gjeldende kvalitetskrav, står sentralt i boka. Den beskriver produksjonsmetoder ut fra basisoppskrifter, med kontrollpunkter og tiltak ved avvik i det praktiske arbeidet. Det er ingen oppskriftsbok, selv om basisoppskriftene er tatt med for å kunne dokumentere de forskjellige produksjonsmetodene. Flere oppskrifter finner du på nettstedet som hører til boka. Meningen er at innholdet skal gi deg, i samspill med lærer eller instruktør, impulser for å mestre de daglige arbeidsoppgavene, og at du skal ha utbytte av undervisningen. Komponenter: - Lærebok - Nettressurs Hans Heintzberger har mer enn 40 års nasjonal og internasjonal yrkeserfaring fra bakeri, konditori og storkjøkken. Han har vært faglærer i hotell- og næringsmiddelfag og har vært ansatt som daglig leder ved Opplæringskontor for hotell- og næringsmiddelfag i Sogn og Fjordane. Han er i dag ansatt som fagkonsulent i Østfold fylkeskommune der han arbeider med tilrettelegging av fagopplæringen i bedrift.

Gjennomføring, dag 2 Den praktiske prøven, varer i 6 timer (Ønsker du pause underveis, avtales dette før prøven starter og pausetiden legges til) Baker, yrkesutøver som produserer brød og bakervarer, enten som fagutdannet mester eller svenn. Bakeryrket er fortsatt håndverkspreget, men baseres i stadig høyere grad på ny teknologi både i tradisjonelle håndverksbedrifter og i industribakerier.

Faget skal ta i bruk ny teknologi og legge grunnlag for produktutvikling i tråd med tradisjoner og nasjonale og internasjonale trender. Bakerfaget (Fag- og timefordeling) Gå til hovedinnhold. Fra og med skoleåret 2020-2021 innføres nye utdanningsprogram, programområder og læreplaner i videregående opplæring.

RELATERTE BØKER