Å leve på lånt begjær

Å leve på lånt begjær - Knut Kolnar | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Kolnar
DIMENSJON
5,79 MB
FILNAVN
Å leve på lånt begjær.pdf
ISBN
4546902839648

BESKRIVELSE

Å leve på lånt begjær handler om forbrukersamfunnet og hvordan dette opprettholdes og videreføres. Knut Kolnar undersøker hvordan markedskulturen skremmer oss med skammen ved ikke å passe inn og spiller på sosialt stigma og status, og tilbyr oss ulike identitetskonsept gjennom fenomen som cool, mote, kropp og skjønnhet. I en tid opptatt av miljø og bærekraft tar boken også opp hvordan et fenomen som planlagt foreldelse fungerer som forbrukersamfunnets skjulte motor og sørger for at produktene enten går i stykker eller går ut på dato og blir erstattet av nye. I ulike filosofiske beretninger belyses velstandens paradoks: hvorfor så mange opplever livet som relativt meningsløst, halvtomt, strevsomt, og uten gnistrende klarhet og dyp eksistensiell fylde, når alle forutsetninger for det gode liv i prinsippet er til stede. Vår trang til uhensiktsmessig sammenligning blir forsterket gjennom reklamen, populærkulturen og våre sosiale medier. «De intime fremmede» gir retning på våre begjær og aspirasjoner og forteller oss hvor listen for våre forventninger til livet bør ligge. Vi lever på lånt begjær. Vi lærer oss å gi opp vårt eget store begjær for å leve på de andres små begjær, i den tro at det er der livet er å finne. Det gjør veien til det gode og fulle liv til en unødvendig strabasiøs affære.

Da han fikk vite at han ikke kunne bli frisk, bestemte de seg for å leve mer, og utsette mindre. Han hadde ikke et nært forhold til Vårherre, men hennes Gud, ville han tro på. Kontakt Adresse: Storgata 33a, 0184 Oslo E-post: [email protected] Telefon: Om FN-sambandet.

* Barn som er foreldreløse eller blir skilt fra sin familie på grunn av væpnede konflikter eller naturkatastrofer blir plukket opp og tilbudt hjelp til å komme seg i sikkerhet i vestlige land, for deretter å bli presset ut i utnyttelse. Her finner du informasjon om 4H syndrom og oversikt over aktuelle kurs og tjenester fra Frambu. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil vite mer. 5.årgang projekt på Langmarkskolen.

RELATERTE BØKER