Visning

Visning - Sofie Sarenbrant | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Sarenbrant
DIMENSJON
3,33 MB
FILNAVN
Visning.pdf
ISBN
6236641843734

BESKRIVELSE

INVITERER DU FREMMEDE HJEM, MED MINDRE DU SKAL HA VISNING?Morgenen etter at familien Göransson har visning i idylliske Bromma i Stockholm, finner den seks år gamle Astrid pappaen sin brutalt drept i gjesterommet. Ingenting tyder på innbrudd, og drapsvåpenet er en av familiens egne kjøkkenkniver. Kan noen ha gjemt seg i huset etter visningen? Det eneste som kan tyde på det, er at Astrid påstår at en fremmed klappet henne på kinnet i løpet av natten.

Klikk Vis alternativeri SharePoint eller SharePoint Server 2019, klikk Lagre visning som, og gi visningen et navn. Klikk bibliotek-fanen i SharePoint Server, og klikk deretter Opprett visning.

Logg på Outlook Web App i en nettleser ved hjelp av nettadressen du mottok av personen som administrerer e-post for organisasjonen. Mange har en slags formening om at budrunden starter kl. 1200 dagen etter visning.

RELATERTE BØKER