Uoppklarte saker

Uoppklarte saker - Stine Overbye, Else Christensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stine Overbye, Else Christensen
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Uoppklarte saker.pdf
ISBN
2624593237564

BESKRIVELSE

I denne boken jakter vi på sannheten om Jack the Ripper og andre mystiske kriminalgåter fra fortiden, som strekker seg fra kunsttyveri til keisermord.

- Jeg har bedt om at det fremskaffes opplysninger om hvor mange saker det gjelder. Dette er noe av det vi jobber med nå, sier han.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788253538792 Finnes den perfekte forbrytelsen? Enkelte mord, dødsfall og forsvinninger er fortsatt uoppklarte etter mange år. Klikk deg videre for å lese om saker som fremdeles er et mysterium den dag i dag. Rundt omkring på politi- og lensmannskontorene i Norge hoper antallet saker seg opp i sommer.

RELATERTE BØKER