Kommunikasjonssamfunnet

Kommunikasjonssamfunnet Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,5 MB
FILNAVN
Kommunikasjonssamfunnet.pdf
ISBN
5103132032883

BESKRIVELSE

Boka handler om informasjons- og kommunikasjonsteknologi og om hva den gjør med oss, og hva vi gjør med den. Forfatterne legger vekt på utviklinga som legger mer og mer vekt på kommunikasjon i tilknytning til IKT. De viser at kommunikasjonsprosesser er deler av lokale kontekster, praksiser og større kulturer.

Godt redaktør- og forlagsarbeid har gitt et samleverk som henger sammen, med mange kryssreferanser på tvers av kapitlene. Kjøp 'Medieskapt, medier i informasjons- og kommunikasjonssamfunnet' av Robert W. Vaagan fra Norges raskeste nettbokhandel.

Opprinnelig lanserte den amerikanske sosiologen og økonomen Thorstein Veblen (1857-1929) teknologideterminisme som begrep. Det har også vært diskutert om Karl Marx egentlig var en teknologideterminist.

RELATERTE BØKER