Kjærlighetens tårer

Kjærlighetens tårer - Torill Karina Børnes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Karina Børnes
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Kjærlighetens tårer.pdf
ISBN
3178873688437

BESKRIVELSE

Frida ankommer Bergen sammen med Ilsebeth Valse og mottar den forferdelige nyheten om at Engel er savnet på sjøen, antatt omkommet.Den nittende september blir en spesiell dag for Frida. Ikke bare er det hennes nittenårsdag, det er også den dagen hun skal avlegge vitnemål mot broren, men ikke minst er det den dagen da hun skal tale for bergensfiffen i Losjen, og gi Engel - og dermed også Dolve-familien - oppreisning. Det var blitt helt stille i salen. Alles øyne lå på Frida da hun tok de få trinnene opp til podiet. Uttrykket «å høre en knappenål falle» kunne ikke ha vært mer treffende nå, tenkte Frida da hun med skjelvende bein stilte seg opp med ansiktet vendt mot publikum.

Elin Brend Johansen (Pocket) 99 kr. Kjøp Sosiale medier: EN DEL AV . Kjærlighetens strid (Ebok) av forfatter Torill Karina Børnes.

Eller man prøver å få partneren til å ombestemme seg; enten ved å påstå at eksen begår en feil, eller at man kan forandre på det som ligger til grunn for bruddet. Kjærlighetens tårer. Morild / Torill Karina Børnes.

RELATERTE BØKER