Hevntanker

Hevntanker - Sigrid Lunde | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Lunde
DIMENSJON
8,65 MB
FILNAVN
Hevntanker.pdf
ISBN
5965081670833

BESKRIVELSE

Astri trosser sin egen redsel og besøker Nordigarn. Her finner hun både Petrine, den nyfødte og de eldre guttene i en elendig forfatning, og hun skjønner at noe må gjøres. Men hvordan vil Nils takle at hun blander seg inn? Både Trond og Lars uttrykker bekymring for hva Nils kan finne på, full av hat og sinne som han er. "Ti minutter senere tok hun farvel med den lille familien. Hun famlet seg fram til sykkelen sin, og begynte å gå mens hun trillet den ved siden av seg. Ikke snakk om at hun satte seg oppå i dette mørket! Det var overskyet, høstmørkt og ikke noe snø til å lyse opp. Da hun var over den forfalne broen over bekken, fikk hun følelsen av at noen fulgte etter henne. At noen stanset når hun stanset. Hun hørte hjerteslagene sine, og ble trang i halsen av redsel. "

Skrevet Oktober 17, 2019 Jeg er gift og har det siste året vært gjennom 2 store operasjoner. Hei på dere. Etter et traumatisk ekteskap som nesten kostet meg alt, klarte jeg å bryte ut for rundt 1 år siden.

Av AnonymBruker, Oktober 17, 2019 i Samliv og kjærlighetsrelasjoner. Anbefalte innlegg.

RELATERTE BØKER